live

live

Op zaterdag 29 mei om 11.00 uur gaan we onze jaarlijkse algemene ledenvergadering houden. Het dagelijks bestuur zal op kantoor in Zwolle aanwezig zijn. De leden en vrijwilligers kunnen via onderstaande button vanuit huis online meedoen via Skype.

KLIK HIER ZATERDAG 29 MEI OM DEEL TE NEMEN AAN DE SKYPE – VERGADERING

Online vergaderen vraagt wat instelling aan de camera en microfoon van uw computer. Om dat te testen is het mogelijk om op de avond voorafgaand aan de vergadering, dus vrijdagavond 28 mei van 19.00 – 20.30 uur de verbindingen uit te proberen. Op die avond zit Bernhard Jonker achter zijn computer om u te ontvangen, hij is dan ook telefonisch beschikbaar via 06-29530871 om u eventueel te helpen.
Maar om ontspannen online deel te nemen is het wellicht raadzaam iemand uit uw omgeving te vragen u te helpen met de techniek. Er zijn vast mensen die ervaring hebben met online vergaderen en u graag willen helpen.

Het is ook mogelijk om alleen mee te luisteren en te kijken. Dan moet u op onderstaand plaatje op de play-knop klikken. Let op: dit werkt zaterdag pas bij het begin van de vergadering. Lukt het niet om live mee te kijken, de uitzending wordt na afloop van de vergadering meteen herhaald. Dus ‘s middags en een paar dagen later kunt u ook alles nog eens rustig naluisteren of nakijken.

De leden van de NCB hebben alle vergaderstukken hiervoor toegezonden gekregen. Als u deze niet hebt ontvangen, neem dan even contact met ons op via administratie@ncb-belangen.nl