Peiling behoefte online informatie voorziening

EnableMe zet een enquête uit om inzicht te krijgen in de behoefte aan een online platform van mensen met een beperking / kwetsbaarheid en ouders van mensen met een beperking / kwetsbaarheid. Met deze enquête willen ze inzicht krijgen in welke bestaande online informatie, contact en diensten mensen waarderen, wat mensen missen en wat mensen nodig hebben in de toekomst om zich te blijven ontwikkelen.

Wij je meehelpen aan een onderzoek naar de online informatievoorziening voor mensen met een beperking?! Vul dan graag deze enquête in voor 1 oktober. Het invullen van de enquête kost ongeveer 10 minuten. Ze zullen de resultaten hier op het PlatformKlink.nl van Iederin.nl met u delen.

EnableMe is een non-profit organisatie die een internationaal portal ontwikkelt voor mensen met een beperking (fysiek, mentaal, zintuiglijk, chronische ziekten en verstandelijk). De oprichter startte na een ernstig ongeluk zelf een informatieplatform voor mensen met een beperking. Na 15 jaar ervaring in Zwitserland en Duitsland (onder de naam MyHandicap) wil EnableMe nu meer mensen helpen met kennis en technologie voor het beheren van online communities. MyHandicap heeft 50.000 geregistreerde gebruikers en 1 miljoen page views per jaar. Volgend jaar zal op enableme.org een vernieuwd en up to date platform te vinden zijn. EnableMe biedt de technologische oplossing die partners kunnen gebruiken om een community te mobiliseren en content aan te bieden – in aansluiting op hun online en offline activiteiten.