Oegandees kinderkoor brengt Afrika tot leven in Alphen a/d Rijn

Be Exhalted Group 1woensdag 17 februari om 19:00 uur
Het Kruispunt aan de Van Nesstraat 2  in Alphen a/d Rijn

Oegandees kinderkoor brengt Afrika tot leven in Alphen a/d Rijn. Het Watoto kinderkoor laat met de productie ‘Oh What Love’ het nieuwe Afrika zien. De muziek en beelden nemen je mee op een emotionele reis. Stel je eens voor, een nieuw Afrika. Herboren, vernieuwd en opgebouwd. De nieuwe productie ‘Oh, What Love’, door het Watoto kinderkoor, laat ons de veerkracht van dit nieuwe Afrika zien.Geweldige klanken en kleuren nemen je mee op een motionele reis. Een weg van eenzaamheid naar vreugde.De kinderen zingen, dansen en delen hun verhaal.
Het Watoto koor zal een onvergetelijk optreden verzorgen. Alle kinderen in dit koor kennen verlies. Ze hebben één of beide ouders verloren. Ze zijn nu onderdeel van de Watoto familie.
Ze wonen in één van onze drie dorpen, waar ze alles krijgen om gezond en normaal te kunnen op groeien. Denk aan voeding, onderwijs en medische hulp. Maar ook een (stief)moeder en broertjes en zusjes, een nieuwe familie.Dankzij stichting Watoto krijgen ze een nieuwe kans en kunnen ze hun land Oeganda weer opbouwen.

De koren van Watoto reizen al sinds 1994 als ambassadeurs van de miljoenen kinderen in Afrika die hoop nodig hebben. Dit is koor 76 en de voorgaande koren hebben over de hele wereld opgetreden. In scholen, kerken maar ook voor Koningin Elizabeth in Engeland, presidenten George Bush en Barack Obama. Ze zongen voor het parlement in Engeland, Schotland, Australië en Canada. Overal verwarmen ze de harten van het publiek.

bron www.watotonederland.nl/media/

0 comments on “Oegandees kinderkoor brengt Afrika tot leven in Alphen a/d RijnAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *