Theaterfestival Boulevard

Komt het Zien!

Van 3 tot en met 13 augustus is er Theaterfestival Boulevard

Zin om met uw visuele beperking toch deze zomer van theater te genieten? Kom naar Theaterfestival Boulevard in Den Bosch op 6 of 11 augustus. Dan verzorgt Komt het Zien! een introductie en live audiodescriptie bij twee fantastische voorstellingen.

THEATER ARTEMIS – Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt

Scene uit de Voorstelling "Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt" van TGMax, regie Jetze Batelaan, spel René Geerlings en Martin Hofstra (bewaker)
Scene uit de Voorstelling “Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt” van TGMax, regie Jetze Batelaan, spel René Geerlings en Martin Hofstra (bewaker)

datum: zondag 6 augustus 2017 om 17.00 uur
speelduur: 60 minuten
locatie: Tramkade – Kaaihallen in Den Bosch
soort: familievoorstelling vanaf 8 jaar

Twee mannen. De een is artiest. De ander portier, wanhopig op zoek naar zichzelf. Tot elke prijs wil hij de artiest beletten om op te treden. Alles is geoorloofd, want in deze voorstelling mag niets gebeuren. Best ingewikkeld, want een grap is per ongeluk zo gemaakt.

Meer informatie en kaartverkoop: klik hier

 

STUDIO ORKA – Chasse Patate

Chasse Patate - Studio Orka - Theaterfestival Boulevard 11 augustus 2017 met audiodescriptie - fotograaf PhileDeprez
Chasse Patate – Studio Orka – Theaterfestival Boulevard 11 augustus 2017 met audiodescriptie – fotograaf PhileDeprez

datum: vrijdag 11 augustus 2017 om 19.30 uur
speelduur: 90 minuten
locatie: locatietheater aan de Wolfsdreef in Gestel (er rijden gratis pendelbussen)
soort: familievoorstelling vanaf 8 jaar

Café-friture De Sportvriend in Belzele kwijnt weg. Zelfs biervliegjes laten het links liggen. Toch weten de uitbaters Alice en broer Jules niet van wijken. Enige vaste gast is de gepeste schoolmeester Daan alias d’n dikke baviaan. Alles zinkt hier weg. Niets is stevig in dit niemandsland. Maar ze hebben elkaar. Tot Ulrike in haar wielrennerstenue opduikt.

 

Dit schreef de Belgische pers:

‘Voorstelling van het jaar’ (De Standaard)

‘Studio Orka staat bekend om verrassend locatietheater met ingenieuze decors, en daarmee pakken ze ook uit in Chasse Patate. Hun jongste voorstelling is een klein meesterwerk geworden. Lang geleden dat het woord ‘ontroerend’ tekortschoot om de lading te dekken’ (Het Nieuwsblad)

meer informatie en kaartverkoop: klik hier

Wilt u voorafgaand aan een van deze voorstelling kennismaken met decor en spelers en gebruik maken van de live audiodescriptie? Stuur een e-mail naar Marieke Huysmans via toegankelijkheid@festivalboulevard.nl of bel 073 6124505. Zij neemt dan contact op om details als aanvangstijd, locatie en vervoer door te geven.

 

0 comments on “Theaterfestival BoulevardAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *