Vacatures leerwerkplekken – Festival 5D

festival-5d

Één van de missies van Festival 5D is het bieden van leer-/werkplekken aan jongeren met een beperking. Deze jongeren zijn een grote kracht in het organiseren van het festival.

Elk jaar hebben we op kantoor rond de achttien stagiaires. Zij houden zich bezig met allerlei facetten van de organisatie van het festival: kantoorwerkzaamheden, de organisatie van het festival, marketing- en communicatiewerkzaamheden en de productie van theatervoorstellingen.

Per januari 2014 hebben wij weer nieuwe stagiairs nodig. Zoek jij naar een afwisselende stage of leerwerkplek op het gebied van marketing/communicatie, kantoorwerkzaamheden, (theater)productie, film en video of vrijwilligerscoordinatie of wil je meespelen in één van onze voorstellingen? Reageer op Leerwerkplekken Festival 5D en wie weet kun je tussen 1 januari en 1 augustus ons team komen versterken.

Alle stagiaires werken natuurlijk ook mee op de festivaldagen zelf. Denk hierbij aan het helpen bij het op- en afbouwen, begeleiden van vrijwilligers en het rondleiden van de pers.

Kijk hier naar het filmpje dat de jongeren van 2012 hebben gemaakt over hun ervaringen bij Festival 5D

.

0 comments on “Vacatures leerwerkplekken – Festival 5DAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *