Braille, grootletter en digitale versie Liedboek – zingen en bidden in huis en kerk

Dankzij de financiële steun van B.V. Liedboek stelt de CBB, de Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden, de grootletter en digitale versie van het ‘Liedboek – zingen en bidden in huis en kerk’ beschikbaar voor mensen met een leesbeperking.

De grootletter versie is opgemaakt in het lettertype Arial, puntgrootte 18. Het gaat om een losbladige uitgave, deze wordt geleverd in 2 ringmappen.

De digitale versie bestaat uit een toegankelijk PDF bestand (Arial, puntgrootte 18) en uit een ePub bestand voor gebruik op een iPad of ander apparaat met ePub ondersteuning. U ontvangt beide bestanden.

De grootletter- en digitale versie zijn apart te bestellen. De prijs is per leesvorm: € 40,-.

De brailleversie van het nieuwe Liedboek was al beschikbaar bij de CBB. Deze versie is losbladig en zit in 13 ringmappen. De prijs is € 40,-.
U kunt als volgt bestellen:

  • U maakt het bedrag van de uitgave die u wenst te ontvangen over op rekening IBAN: NL17INGB0000503241 t.n.v. CBB met vermelding van de versie (braille, grootletter of digitaal) die u wilt ontvangen. Vermeld ook duidelijk uw naam en adres, indien u de digitale versie bestelt dan verzoeken we u dit ons te laten weten en uw emailadres naar ons te mailen, dit kan naar info@cbb.nl
  • u machtigt de CBB om het bedrag van de uitgave die u wenst te ontvangen af te schrijven van uw rekening. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met de CBB op telefoonnummer 0341 565499 of per email info@cbb.nl

Zie voor meer informatie over het ‘Liedboek – zingen en bidden in huis en kerk’ www.liedboek.nl.

2 comments on “Braille, grootletter en digitale versie Liedboek – zingen en bidden in huis en kerkAdd yours →

  1. Voor een gemeentelid ben ik op zoek naar een groot letter versie van het liedboek zingen en bidden in huis en kerk. Als ik het goed begrijp verkopen jullie een losbladige uitgave van de groot letter versie van dit liedboek?
    Kunnen jullie mij een voorbeeld mailen van één lied (foto o.i.d.)? Dat zou heel fijn zijn, zodat wij deze kunnen bekijken en eventueel tot aanschaf over kunnen gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *