Passend Lezen – Nieuw: reliëfabonnement

Als vervolg op het reliëf proefabonnement in 2019, start Passend Lezen dit jaar met een reliëfabonnement van zes edities. Elke editie bestaat uit een reliëftekening met uitleg in braille en op Daisy-cd. Nieuw dit jaar is de QR-code op de tekeningen. Hiermee kun je de uitleg bij de tekeningen op je smartphone of tablet lezen.

In de eerste editie van het abonnement behandelen ze de QR-code (en ook kort: barcodes en NaviLens), zodat je meer te weten komt over hoe zo’n QR-code er precies uitziet en hoe je deze gebruikt om de uitleg bij de tekeningen te lezen. In de daaropvolgende edities komen onderwerpen in de thema’s kunst, natuur en architectuur aan bod die uit de actualiteit komen of een iconische/culturele waarde hebben. Passend Lezen heeft bij de onderwerpkeuze rekening gehouden met de resultaten van de klantonderzoeken naar het proefabonnement 2019 en de tekeningenbanden. In het najaar is er een korte evaluatieronde over wat je vindt van het abonnement en wat je wensen zijn voor de leesvorm van de uitleg.

Abonneren
Ben je geïnteresseerd en wil je je abonneren op het reliëfabonnement? Neem dan contact op met Klantencontact via: klanten@passendlezen.nl of bel naar 070 – 338 15 00.