Van het bestuur: ook nog een avondklok.

Testuitslagen, elke dag komen de cijfers voorbij. Testuitslagen die alleen maar cijfers zijn totdat je er zelf mee te maken krijgt. Of je huisgenoten en/of familieleden. Dat hoor je ineens bij die getallen. Het overkwam mij vorige week. Verkouden, pijn in de keel en ineens moet je dan getest worden. Gelukkig was het negatief! Maar die 24 uur waren best lang… Ook u zult dat wel herkennen en niet alleen het wachten op de uitslag kan lang lijken maar ook het afgezonderd zijn van de alledaagse bezigheden. Het niet mogen aanraken, elkaar niet bezoeken, een avondklok, geen vergaderingen van de NCB. Echt afzien en het einde is nog niet in zicht. Ook de uitgestelde operaties zijn erg verdrietig. Soms om moedeloos van te worden. Gelukkig is er een boodschap voor de 365 dagen in 2021. Jezus Christus is gisteren en heden Dezelfde en tot in eeuwigheid, Hebreeën 13:8. Groot is Uw trouw, o Heer. Mijn God en Vader!

Velen van u hebben een berichtje gestuurd naar het bestuur om ons te bedanken voor de chocolade. Per telefoon, per kaart, per mail, zelfs per brief! Echt hartverwarmend was dat. We weten nog niet of er na 9 februari 2021 versoepelingen zullen komen, maar we rekenen er maar niet op. We moeten het nog een tijdje doen op afstand en via de telefoon en per Onze Gids. We zouden het fijn vinden als u ook een stukje wilt schrijven over deze tijd. Wilt u daar eens over nadenken?

Als bestuur gaan we samen met Bartiméus aan de slag om te kijken of de kerkgebouwen voldoende toegankelijk zijn voor de blinden en slechtzienden. Ook gaan we weer advertenties plaatsen voor naamsbekendheid en ledenwerving. We zijn nog bezig de website te verbeteren en met een update voor ‘Onze Gids’. Alle inbreng van uw kant is welkom. Allen veel sterkte toe‑gebeden.