Bloemencorso in Sint Jansklooster ook voor blinde mensen.

Het Bloemencorso in Sint Jansklooster (nabij Vollenhove, in de “Kop-van-Overijssel”) vindt plaats op vrijdag 19 augustus 2022 van 13.30 tot 17.00 uur. Dit jaar ook voor blinden en slechtzienden, met audiodescriptie en bij voldoende belangstelling  een “meet en feel” inleiding door blindentolken van Komt het zien!

Kan een bloemencorso leuk zijn als je een visuele beperking hebt? Jazeker. Als er een blindentolk van Komt het Zien! aanwezig is, dan kun je echt alles meebeleven. De blindentolk beschrijft wat er allemaal op de weg gebeurt. De tolk doet live verslag, net zoals een sportjournalist op de radio. De bezoeker met een visuele beperking zit gewoon op de tribune en kan via een draadloze koptelefoon de extra informatie van de tolk horen. Bij voldoende belangstelling zal er ook een “meet en feel” inleiding worden georganiseerd. Hierbij kan een corsowagen van dichtbij gevoeld worden en kan kennisgemaakt worden met de spelers op de wagen.

Voor meer informatie bel dan met Roel van de Zweerde tel. 06-23757214 of mail naar pr@corsoklooster.nl. Toegangskaarten kosten € 15,00. Aanmelden bij info@corsoklooster.nl.

De NCB heeft geen directe  bemoeienis met dit corso. Mochten er meerdere leden naar dit evenement gaan, dan zullen er enkele bestuursleden aanwezig zijn. Dus je aanmelding ook graag doorgeven aan Hennie Prins, tel. 0529-433268 of per e-mail  hennie.prins@hotmail.com