Van het bestuur: waar kunnen we ons laten zien?

Het is nog februari als de 40 dagen tijd begint. Op 9 april is het Pasen. De tijd gaat zo snel en is gelijker tijd zo vol van gebeurtenissen. Om ons heen de verschrikkingen van de oorlogen de aardbevingen, overlast van water en nog altijd veel onderdrukking en hongersnood in de wereld. En dan is daar…. de 40 dagentijd, het overdenken van Zijn lijden maar ook van Zijn opstanding. Rustpunten die ons weer stil zetten bij Zijn volbrachte werk. Een plek die ons daaraan herinnert is de Tafel van de Heer, waar we worden opgeroepen om te delen van wat we ontvangen. Laten we tijd nemen om Zijn liefde door te geven aan mensen dichtbij en ver weg.
Het bestuur wil op de komende ALV van 13 mei 2023 jullie ook de gelegenheid bieden om digitaal mee te kijken en te reageren. We zijn er ons van bewust dat dat niet gemakkelijk is voor degene die dit niet vaak doen. Maar oefening baart kunst. Uiteraard zal er een uitnodiging komen met de gegevens.
We zijn alweer volop bezig om de ontmoetingsdagen te regelen. Zoals u weet is het dit jaar de bedoeling dat we twee dagen verzorgen en dat u er daar één van kiest. De datums zijn 10 juni en 24 juni. Ter zijnen tijd krijgt u een uitnodiging die dat allemaal duidelijk maakt.
We willen weer naamsbekendheid voor de NCB zoeken en leden werven. Hier vragen we u medewerking bij. Weet u een bijeenkomst waar we naar toe zouden kunnen laat het dan weten. We denken aan de Friedensstimme-ontmoetingsdag, Ziezo beurs, 50+ beurs, opwekkingsdagen en zendingsdagen, Open Doors dag, vrouwen dagen, enz.

Hartelijke groet van het bestuur