Van het bestuur: de avonden zijn weer een uurtje langer

Als de Paasdagen achter ons liggen zijn we op weg naar Hemelvaartsdag en Pinksteren. Dagen die zo belangrijk zijn om bij stil te staan en te overdenken. Hij heeft ons zoveel gegeven. Zijn Zoon en ook nog de Trooster de Heilige Geest. Laten we nooit vergeten dat dit niet onze verdienste was of is. Zo machtig dat we steeds maar weer in Zijn woord mogen lezen dat Hij er is die alles in Zijn hand houdt.

De tijd is weer verzet naar de ‘zomertijd’. De avonden zijn weer een uurtje langer, we mogen genieten van het voorjaar. Het bestuur is volop bezig met de voorbereidingen voor de Algemene ledenvergadering (ALV) op 13 mei in Ermelo. We gaan die bijeenkomst zogenaamd hybride vergaderen. Want als u niet in de gelegenheid bent om naar Ermelo te komen, dan kunt u vanaf huis mee doen. In de uitnodiging voor die dag zullen we daar wel meer over schrijven. We hopen dat er veel leden meedoen.

Ook zijn er alweer wat stappen te melden voor onze jaarlijkse landelijke ontmoetingsdag. Zoals eerder geschreven gaan we u de mogelijkheid geven uit twee mogelijkheden: op 10 juni in het zuiden van het land (zoals het er nu naar uitziet) naar Neeltje Jans, en op 17 juni in het noorden van het land met een mooie vaartocht over… dat is nog een verrassing!!

De uitnodiging komt uiteraard met alle gegevens zo snel als mogelijk is maar de datums staan wel vast. Ook het feit dat u mag kiezen gaat dan nog eens uitgelegd worden. Het gaat vast weer gezellig worden.

Hartelijke groet, An den Dunnen, voorzitter