Van het bestuur: je QR-code laten zien.

Alweer is er een maand voorbijgegaan en zitten we volop in een milde herfst. Prachtige tijd om even te gaan zitten en een stukje te schrijven.

Helaas zijn er weer oplopende cijfers zoals dat heet. De cijfers van het aantal covidpatiënten. Ook de ‘gewone’ griep is in opkomst.  Nu is het bijna gewoon om je QR-code te laten zien. Dit is een app die je op je telefoon kunt downloaden als je gevaccineerd bent. Ook de bewijzen op papier dat u gevaccineerd bent zijn geldig. Dit is niet voor ons allen een vanzelfsprekende zaak. Er zijn ook leden die zich niet hebben laten inenten. Daar is iedereen vrij in.  Nu het ook verplicht is als u naar de ALV komt of naar de kerstbijeenkomst is dat best lastig.

Gelukkig kunt u ook een test laten doen voordat u komt. Het is een regel vanuit de overheid en de gelegenheden waar gegeten of gedronken wordt zijn verplicht dit te controleren.

We zijn in het bestuur druk met de voorbereidingen voor de ALV. Ook de toegankelijkheid van de kerken vraagt veel tijd. Gelukkig is Henk van den Berg hierin de spil. Dat geeft veel rust. We hebben mooie bijeenkomsten gehad. Een in West in Alphen aan den Rijn en Oost in Dalfsen. Ze werden goed bezocht en we waren blij dat we elkaar mochten ontmoeten.

Onze machtige Schepper was en is onze Leidsman. Laten we daarop vertrouwen.

Hartelijke groet van het bestuur.