Van het bestuur: omikron is gelukkig milder dan gedacht.

De omikronvariant van het coronavirus is gelukkig veel milder dan gedacht. Samen met de vaccinaties is er geen overbelasting meer van de ziekenhuizen en kunnen er weer uitgestelde operaties worden ingepland. Wel zijn er nog steeds veel zieken. Ook binnen onze leden en vrijwilligers. Gelukkig kennen ze hoop op onze Hemelse Vader. We vragen u om gebed.

“Hoor mijn gebed, Heer, luister naar mijn smeken. In dit uur van mijn nood roep ik u aan, want U geeft mij antwoord” Psalm 86:6-7.

Langzaamaan gaan er weer winkels open en kunnen we naar de kapper, scholen zijn weer open en is het mogelijk zomaar kleding te kopen. Hebben we het gemist? Bij mij was dat erg wisselend. Om me heen heb ik aardig horen klagen. Maar dat de scholen weer open zijn is toch wel heel fijn. De horeca moest nog wachten maar het lijkt stapsgewijs de goede kant op te gaan. Kunnen we alweer denken aan vergaderingen van de afdelingen Oost en West? Zodra we groen licht hebben hoort u van ons.

Vanaf dit nummer staat er op de voorpagina van ons ledenblad Onze Gids een foto afgedrukt die past bij het gedicht op de achterkant. Dit is een gevolg van de enquête die we onder de leden hebben gehouden om de uitstraling van Onze Gids iets te veranderen. De foto zal dus per nummer steeds wisselend zijn, passend bij het gedicht. Voor onze blinde en slechtziende lezers plaatsen we steeds een foto-omschrijving direct na de inhoudsopgave. Hiermee hopen we een mooie toevoeging te hebben gedaan. We zijn benieuwd naar uw reacties, graag horen we van u.

Hartelijke groet, namens het bestuur, An den Dunnen.