Van het bestuur: ons leven is een reis naar de eeuwigheid.

Varen in een boot is een symbool van het leven in deze wereld, met haar figuurlijke klippen en stormen. Ons leven is een reis naar de eeuwigheid. De hoop van de gelovigen is gebaseerd op de beloften van God en die hoop is als een anker van de ziel. Onze boot is verankerd in de hemel, onze bestemming.

We hebben tijdens onze ontmoetingsdag op 17 juni jl. een prachtige bootreis gehad en weer veel leden en genodigden ontmoet. Prachtig weer en de onderlinge verstandhouding was fijn. Hennie en Frits Prins en Klaasje Huisman zijn de voortrekkers geweest voor deze dag. Nogmaals dank hiervoor!

Er is een grote belangstelling voor de inclusie. Verschillende verenigingen zijn er mee aan de gang gegaan. Ook de gemeentebesturen hebben het op hun agenda staan. Lokale vrijheid hebben ze om de zaken binnen hun beleid in deze, anders aan te pakken. Volgende maand hoop ik naar een bijeenkomst te gaan waarin duidelijk wordt of en welke overeenkomsten de gemeentebesturen wel hebben. U hoort daar later meer van. Maar belangrijk is en blijft het dat we zelf ook alert zijn op toegankelijkheid in de breedste zin van het woord.

De vakantie is nu echt aangebroken, ook binnen het bestuur en de leden. Na de zomervakantie gaan we weer volop verder.

We wensen u een fijne en goede vakantie toe.