Nieuwe ontwikkelingen OV-chipkaart

Voor reizigers met een visuele beperkingen zijn speciale reisproducten beschikbaar voor de OV-chipkaart. Twee daarvan zijn de NS-Business Card voor Blinden en Slechtzienden en OV-chip Plus. Hieronder leest u het laatste nieuws over deze reisproducten.

Einde wachtlijst NS-businesscard
De wachtlijst voor de NS Business Card voor Blinden en Slechtzienden is weggewerkt. Iedereen die belangstelling heeft kan de kaart aanvragen. De facturering van de reizen verloopt soepel en blijkt voor de huidige gebruikers goed toegankelijk. De NS-Business Card voor Blinden en Slechtzienden is in oktober vorig jaar beschikbaar gekomen. Aan de kaart zijn geen kosten verbonden.
De NS-Business Card is een belangrijke stap op weg naar toegankelijk reizen met de OV-chipkaart. Helaas kan de OV-chipkaart nog lang niet met alle kortingsproducten voor het stads- en streekvervoer worden gecombineerd. De Oogvereniging blijft daarom in gesprek met de vervoerders namens alle partners binnen Voucherproject Oog 2013-2015.

Ook in weekend en avond boeken voor OV-chip Plus
Vanaf maandag 20 april is het boekingsnummer van OV-chip Plus ook in de avonden en weekend bereikbaar. Dat betekent dat u 24 uur per dag en 7 dagen per week een reis kunt boeken. Aan een online boekingsmogelijkheid wordt nog gewerkt.

Meer weten of meteen aanvragen?
Meer weten over reizen met de OV-chipkaart voor mensen met een visuele beperking? Kijk op de website van de Oogvereniging:
http://www.oogvereniging.nl/informatie/reizen-met-de-ov-chipkaart-voor-mensen-met-een-visuele-beperking/

Wilt u de NS-Business Card voor Blinden en Slechtzienden meteen aanvragen?
Neem dan contact op met het Serviceloket OV Blinden & Slechtzienden via
0800-484 84 00 of per e-mail: serviceloket@ov-chipkaart.nl .

(Bron: Oogvereniging Nieuws – Ziezo-special).

0 comments on “Nieuwe ontwikkelingen OV-chipkaartAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *