Wintercircus met blindenvertolking

Wintercircus_Arlette_Hanson_2017_2018___Janine_2___fotograaf_Barbara_Bamberger

Gezellig genieten van Wintercircus Arlette Hanson

De Stichting Komt het Zien! maakt dit jaar voorstellingen van Wintercircus Arlette Hanson toegankelijk voor mensen met een visuele beperking. Het is inmiddels een echte wintertraditie dat bezoekers met een visuele beperking voorafgaand aan de show uitleg krijgen van artiesten en diverse circusattributen mogen tasten. Dit jaar zijn de blindentolken met audiodescriptie en het voelplein aanwezig in Kerkrade (9 december), Groningen (24 december), Hoorn (26 december), Amersfoort (4 januari), Oosterhout (13 januari), Helmond en ook in Geel België (22 januari).

Fraaie Fratsen

De Wintercircusshow van dit jaar heet ‘Fraaie Fratsen!’ en neemt iedereen mee in een achtbaan van emoties. Niet verwonderlijk, want de show speelt zich af in het pretpark ‘Fratsenland’. Hoeden vliegen door de lucht. Er worden handstanden gemaakt op botsauto’s. Een duo verbluft in een acht meter hoge mast. Zes teckels stelen de harten van het publiek. Hoog boven het toneel stunten twee acrobaten die elkaar weten te vangen na het draaien van salto’s en schroeven.

Data, tijden, prijzen en reserveringsinformatie voor dit gezellige Winteruitje zijn online te vinden op komthetzien.

Blindengeleidehonden zijn van harte welkom, boek a.u.b. wel telefonisch en vermeld dat je een geleidehond hebt, dan zorgen de reserveringsmedewerkers voor een goede plaats met plek voor de hond.

 

Fotograaf: Barbara Bamberger

0 comments on “Wintercircus met blindenvertolkingAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *